Rootsi innovatsioon toob ülemaailmsele hotelliturule pöördelise muutuse

Iga hotelli põhieesmärk peaks olema klientidele mõnusa une pakkumine. Selle teenuse lahutamatuks osaks on mugav hotellivoodi. See on aga midagi, mida seni kõigi klientide jaoks pakkuda polnud võimalik, sest iga külastaja eelistused on erinevad. See võib nüüd muutuda, sest Rootsi ettevõte YouBed toob turule uudse voodi, mille madratsi saab iga kasutaja endale sobivaks kohandada. Koostöös Business Swedeniga, Rootsi kaubandus- ja investeerimisnõukoguga tutvustatakse YouBedi tervele maailmale. Uut, kõigile kasutajatele sobivat voodit tutvustatakse kogu maailma hotellikettidele.


Rootsi ettevõte YouBed leiutas võimaluse kohandada kõrge taskuvedrumadratsi kõvadust puldi abil ja lihtsasti, ilma et see vähendaks magamismugavust. Seda kõigile sobivat voodit saab tellida ülemaailmselt. Voodi on loodud unikaalse unekontseptsiooni alusel. Sellest võib saada hotellitööstuse jaoks murranguline leiutis, mis võimaldab hotellidel lõpuks pakkuda igale külalisele seda, mida ta väärib – mugavat hotellivoodit ja parimaid tingimusi heaks ööuneks.

– Isikupärastatud voodimugavus on see puuduv komponent, mis võimaldab hotellidel täielikku potentsiaali saavutada. Loodame, et paljud hotellid näevad selles tootes võimalust oma hotelli pakkumiste ja konkurentsivõime parendamiseks.

Ma poleks eriti üllatunud, kui meie innovatsioon põhjustaks hotellitööstuses paradigma muutuse ja meie kohustus on seda arengut kõikvõimalikel viisidel soodustada. „Seepärast oleme kulutanud aastaid unekontseptsiooni uurimisele ja samal ajal loonud ka infrastruktuuri ja võimekuse, mis suudaks hallata eeldatavat ülemaailmset nõudlust,” sõnas Mattias Sörensen, YouBedi tegevjuht ja asutaja.

YouBedi unekontseptsiooni käivitatakse hetkel ülemaailmselt ainulaadses koostöös Business Swedeniga ja teiste riigiasutustega. 44 uut YouBedi kontorit, mis suudavad toetada mistahes maailma riigi turgu, on juba algatamas läbirääkimisi piirkondlike hotelligruppidega, mis eeldatavasti haldavad YouBedi viimist eri riikide kohalikele turgudele.

– YouBed otsustas juba varakult kasutada meie olemasolevaid tugistruktuure, mille abil saavad juhtivad ettevõtted kiiresti ülemaailmsele turule siseneda. Kuna liitusime protsessiga varakult, saime oma tegevust kohandada seda pikaajalist ärisuhet silmas pidades. „Oleme uhked, et saame osaleda uue, Rootsis eri rahvuste osalusel loodud rahvusvahelise ettevõtte asutamisel ja aidata nende revolutsioonilise leiutise juurutamisele kaasa sellises mahus, nagu see leiutis väärib,” ütles Fredrik Fexe, Business Swedeni tegevasepresident, strateegia ja äriarenduse juht.

YouBedi saab praegu proovida kõigis Euroopas asuvates Mövenpicki keti hotellides ning samuti Scandinavian First ja Scandic keti hotellides. YouBedi unekontseptsioon on algselt kättesaadav vaid ettevõtte kaubamärgitutvustustes, mida levitatakse kõigis ketti kuuluvates hotellides. www.youbed.com


Teave YouBedi kohta

Rootsi ettevõte YouBed leiutas ja patentis uue viisi kvaliteetse taskuvedrumadratsi pehmuse kohandamiseks. Voodit saate puldi abil, voodi- ja magamismugavust halvendamata, kiiresti ja lihtsasti reguleerida. Lisaks saate madratsi eri piirkondi (õlgade ja puusade piirkonda) eraldiseisvalt reguleerida, et tagada optimaalne unekvaliteet kõigi kasutajate jaoks, sõltumata nende pikkusest, kaalust, kehakujust või eelistatud magamisasendist. Tulemuseks on maailma esimene isikupärastatud voodi, mis tagab mugavuse ja avab suurepäraseid ja väärtuslikke võimalusi neil tegevusaladel, mis on seotud une ja vooditega.


Teave Business Swedeni, Rootsi kaubandus- ja investeerimisnõukogu kohta

Business Sweden, Rootsi kaubandus- ja investeerimisnõukogu, aitab Rootsi ettevõtetel suurendada ülemaailmset müügimahtu ning rahvusvahelistel ettevõtetel Rootsis investeerida ja tegevust laiendada. Business Sweden aitab Rootsi ettevõtetel kiiremini turule siseneda, uusi tuluvooge leida ja riske vähendada. Nad aitavad ka rahvusvahelistel ettevõtetel uusi ärivõimalusi leida, suurendavad kapitali tulusust ja pakuvad erapooletut tuge. Erinevate tasemete võrgustike abil pakuvad nad strateegilist nõu ja kohapealset kasutajatuge maailma 44 kõige põnevamal turul. Business Sweden on riigi ja ettevõtluskogukonna ühisomanduses.


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76161194sec.