Autor: Andris Petersons
Allikas: Pärnamäed OÜ
Käesoleva aasta lõpupoolel Pärnus avatakse uus pagariäri „Pärnamäed”, mis pakub kohalikele elanikele ja linna külalistele värsket, äsja küpsetatud leiba, küpsiseid ja teisi maitsvaid kondiitritooteid.
„Pärnamäe” leiba hakatakse küpsetama kohapeal, põhinedes ammustele leivaküpsetamise traditsioonidele. Need annavad leivale erilise maitse ja tagavad tootele kõrget kvaliteeti. Pagariäri „Pärnamäed” peamine meistriteos on rukkileib, mille valmistamine kestab kuni 30 tunnini. Plaanis, et rahvani alguses jõuab kuus erinevat rukkileiva sorti, samas küpsetatakse ka peenleiba ja saia, samuti erinevaid seemneleibu. Maiasmokkade pakume laias valikus erinevaid küpsiseid, kukleid, pirukaid ja röstleivakesi.
Pagariäri ja kauplus hakkab asuma Pärnu jõe silla lähedal Tallina maantee 2, endise pitseeria ruumides.
Remondi ja pagariäri ruumide sisustamist on ettenähtud lõpetada novembris, et juba detsembris „Pärnamäed” võiks linnaelanikele lahkelt oma uksed avada.
Praegu pagariäri „Pärnamäed” otsib endale innukat juhatajat, hoolikaid pagareid ja lahkeid, naeratavaid müüjaid.
Rohkem informatsiooni loe: www.parnamaed.ee
Materjalide avaldamistingimuste suhtes palume kontakteeruda Travelnews.ee toimetusega