Tai turismiamet kutsub liituma reisiga kampaanias Travel from home with «Amazing Thainess»

Kevad on lõpuks kätte jõudnud. Tavaliselt oleks meil puhkusereis juba planeeritud. See aasta on pisut teistsugune ja seisame silmitsi „uue reaalsusega“ ning tõenäoliselt sel suvel me riigist välja ei sõida. See olukord ei tohiks takistada kõikidel reisisõpradel uute sihtkohtade uurimist ja inspiratsiooni saamist nende soovikorvi lisamiseks. Kuid praegu on aeg põhjalikumaks uurimiseks, uute avastamata linnade leidmiseks või isegi uuesti oma lemmikriiki, nagu Tai, armumiseks.    

Taisse reisimine võib praegu takistatud olla. Sellegipoolest innustame Teid reisima koos meiega Facebook Amazing Thainess kaudu. Julgustame oma kampaaniaga #TravelFromHomeWithAmazingThainess kasutama uut puutetundlike tegevustega kaugreisimise ja unistuste täitmise võimalust, mis ei muuda kodus veedetud päeva tüütuks.

Siin saate reisida kodust lemmiksihtkohtadesse ja hankida kohalikke soovitusi, avastada veel nägemata kohti ja uute varjatud linnade saladusi. Samuti on võimalik leida maitsvate Tai toitude retsepte. Olge terved ja leidke uut motivatsiooni meie lihtsa Muay Thai treeningu abil. Või lihtsalt lõõgastuge meie soovitatud Taist inspireeritud filmide ja dokumentaalide saatel. Liituge meie lõbusate tegevustega, et võita auhindu ja saada oma isiklikele küsimustele vastused meie reisigurult.

Reisige koos meiega Taisse ilma jalgu liigutamata, liituge siin!

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09935784sec.