Maailma liidripositsiooni hoidev TUI Baltics tegi kokkuvõtte 2019. aasta varajase tellija müügikampaaniast

Tänavu suvel pakub reisikorraldaja TUI Baltics reisivõimalusi üle 50 000 Baltimaade reisijatele. Kõige populaarsemateks reisisihtkohtadeks osutusid Türgi, Küpros ja Hispaania. Turistide nõudlus reisipakkumiste osas ületas 20% prognoositud lendude arvust, mistõttu tekkis lisareiside vajadus.

" Meie prognoos Balti turu kasvu osas osutus õigeks. TUI rahvusvaheline kvaliteetse puhkuse kontseptsioon, mis oli varem jõukohane vaid Lääne-Euroopa turistidele, osutus väga nõutavaks Balti riikides. Huvi Türgi reiside vastu ületas meie ootusi. Reisisoovide tippajaks kujuneb september.Juulis ja augustis eelistavad baltimaalased veeta oma puhkus kodumaal. Alates 3. septembrist suurendame reiside arvu kahest Baltimaade pealinnast, lisades keskmiselt juurde kaks reisi nädalas,"- lausus TT Baltics peadirektor Ricardas Nosevicius.

Kokku on suvehooajal planeeritud üle 250 reisi. Meie peamiseks partneriks on Türgi lennukompanii Onur Air, mille käsutuses on üle 20 Airbusi suurlennuki A320, A321 ja A330. Samuti on lennukompaniil oma tehnohoolduskeskus Onur Air Teknik, mis tagab kõrgetasemelise tehnilise kontrolli ja turvalise lennu.

Hetkel on broneeritud üle 50 % kogu charterlendude programmist.

Kõige rohkem broneeringuid on tehtud Leedust väljuvatele lendudele. Oma reisieelistuses on Baltimaad üsna sarnased, soovides veeta puhkus Türgis, Küprosel ja Hispaanias.

Kuid reisikulude osas on märgata erinevusi. Kui Lätis keskmine reisimaksumus on 580 eurot, Leedus 630 eurot, siis Eestis moodustab keskmine reisihind 720 eurot. Kõige enam valisid meie puhkusereise pered ja paarid.

"Baltimaade turistid kavandavad oma puhkust väga põhjalikult.

Reiside broneerimine algab juba 6-9 kuud enne puhkuse algust. Selle suve trend on puhata nelja- ja viietärnihotellides. Samuti on kasvanud huvi ekskursioonide vastu, mida viivad läbi kogunenud reisiesindajad, kes räägivad vastava rahvuse riigikeeles,"- selgitas TT Baltics peadirektor Ricardas Nosevicius.

Suvehooaja start antakse Leedus. Esimene reis Antalyasse väljub Vilniusest 4. aprillil. Riiast algavad lennud 21. aprillil ja Tallinnast 13. aprillil.

TUI Group (www.tuigroup.com)

Maailma turismituru juhtpositsiooni hoidev ettevõtete kontsern. TUI Group moodustati Euroopa suurima turismiettevõtte, Saksa TUI AG ja briti TUI Travel PLC, ühinemisega. TUI Grupi peakontor asub Saksamaal, grupi aktsiad on noteeritud Londoni fondibörsil ja need kuuluvad FTSE 100 indeksi arvestusse.
TUI Group teenindab aastas rohkem kui 200 miljonit klienti, pakkudes puhkusi 180 maailma riigis. TUI Groupi kuuluvad turismioperaatorid, üle 300 osakonna rohkem kui 30 maailma riigis, 6 lennufirmat, 14 kruiisilaeva jm. TUI-l on ainuüksi Euroopas rohkem kui 3000 müügikontorit. TUI Grupile kuulub Euroopa suurim tšarterlennukite park – üle 130 lennuki. Kontserni kuuluvad tuntud hotelliketid RIU, Club Magic Life, Sun topia, Iberotel, Robinson Club, Sol Y Mar Club, Coral Sea ja Jaz Resort.

TUI Group on üks maailma kasumlikematest turismiettevõtetest ning paljukordne prestiižse rahvusvahelise auhinna World Travel Awards laureaat. 2013. aastal nomineeriti ettevõte maailma parima turismioperaatori ja tšarter-lennuettevõtte tiitlile.
Grupi käive moodustas 2014.–2015. finantsaastal 20,1 ja tegevuskasum 1,069 miljardit eurot.
Ettevõtte töötajate arv 100 riigis kokku on üle 67 000.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55061698sec.