Sixt Baltikumi on Tunnustatud kui Tipptasemel Ettevõtluse Alustamisega

Meil on heameel teatada, et Sixt Baltikum on saanud Sixt sisese auhinna Tipptasemel Ettevõtluse Alustamine 2010, Sixt brändi taas käivitamise eest kolmes riigis, samal ajal tehes massiivset PR kampaaniat mis on kajastatud üleriigiliselt. Auhind anti üle Arnis Jaudzems-le, kes on Sixt Baltikumi juhataja, 12. Detsembril Istanbulis 14-dal Sixt rahvusvahelisel Aasta Konverentsil 2010.

Koos Sixt Baltikumiga said Tipptasemel Ettevõtluse Alustamisega 2010 auhinnad ka Sixt Jordan kiire ettevõtluse alustamise ja integreerimisega Sixt süsteemi ja Bosnia-Herzegovina Sixt kaubamärgi esindamise alustamisega ja samas kohe ka turuliidri positsiooni võtmise eest.

Sixtist
Sixt on üks juhtivaid autorendi, liisingu ja aupargi halduse pakkujaid Euroopas. Sixt pakub täisteenusliisingut ja autopargi haldust ja konsultatsiooni, innovatiivseid online lahendusi ja korraldab ka autopargi müüki.


Sixt kasvab aasta aastalt tänu heale teenuste kvaliteedile, hinnatasemele, innovatiivsetele autorendi lahendustele ja kliendikeskele lähenemisele. Sixt algusaastatel oli tegemist puhtalt perefirmaga.

Vaata täpsemalt: http://www.sixt.com/

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68467784sec.