Väinamere pileteid saab nüüd nutikalt osta

Väinamerel liiklevate parvlaevade pileti- ja läbipääsusüsteeme haldav Tuule piletikeskus on ühele poole saanud nutika lahendusega. Valminud on spetsiaalne rakendus ehk äpp, millega nutitelefonitsi endale mugavalt ja kiiresti laevapilet soetada.

Google Play’st allalaetava rakenduse nimi ongi Tuulelaevad, nagu ka piletimüügisüsteemi veebilehel. Äpi telefoni saamiseks ei pea suurt muud keerulisemat tegema, kui paari näpuliigutusega selle laadima panema. Juba nutifoni jõudnud ja avatud, näeb rakendus välja nagu Tuulelaevade müügikeskkond veebis. Lisaks on kohe rakenduse n-ö esivaates näha väike abimees ehk infonupp, kus on lihtne kokkuvõttev info rakendusest ja selle võimalustest. Rakendusest saab ka vaadata järgmisena väljuvate laevade kellaaegu.

Oma andmed on võimalik ka salvestada, siis ei ole korduval kasutamisel enam vaja ka auto registreerimisnumbrit ega reisija isikukoodi eraldi sisse trükkida, need ilmuvad sinna automaatselt.

Piletimüügirakenduses on ostetud piletitel nn otsevalimisnupud nagu “Värav 1” või “Värav 2”. Neid läheb tarvis sadamas pileti kasutamiseks. Õige värava number on kirjas tõkkepuul, seega pole väravaga eksida võimalik. Suurtel sõidukitel on oma ridadele vastavad väravanumbrid, olenevalt sadamast kas “Värav 3” või “Värav 4”. Ostetud pileteid näeb “Minu konto” vaatest, mis avaneb rakenduse esilehe paremast ülanurgast. Rakendus töötab andmesideühendusel.

Rakenduse leiab Google Play keskkonnast siit. Lähiajal lisandub aga võimalus kasutada rakendust ka IOS-operatsioonisüsteemides ehk Apple’i telefonides.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54635406sec.