Balti Ringreis kutsub suvel Eestit, Lätit ja Leedut avastama

Maist septembri keskpaigani saab viiendat aastat järjest kolmes Balti riigis toimuva reisimängu raames külastada mitutkümmet põnevat sihtkohta ning võita maadeavastamise käigus ka auhindu. Kampaania korraldamist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise programmi raames.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on Balti Ringreisi eesmärgiks tutvustada nii Eesti kui lõunanaabrite elanikele vahvaid turismiobjekte. „Soovime tutvustada nii rohkem kui ka vähem tuntud Eesti vaatamisväärsusi huvitaval ja meelelahutuslikul moel,“ ütles Mutso. „Balti ringreis on aasta-aastalt populaarsust kogunud ning kolme maa erinevaid sihtpunkte külastatakse meeleldi. Kampaanias lisab põnevust võistlusmoment teiste osalejatega – kui palju on kõigi sihtkohtade külastajaid.“

Ringreisist osavõtjale on turismiinfokeskuste ja regioonide soovitusena välja valitud 30 erinevat sihtkohta: muuseume, loodus- ja teemaparke, arhitektuurilisi ja ajaloolisi ehitisi, kokku 10 põnevat paika igast osalevast riigist.

Mängulist aspekti lisab kampaaniale fotojahi osa, kus osaleja peab külastatavast sihtkohast leidma brošüüris oleva tunnuspildi ning jäädvustama end koos valitud objektiga. Auhindade loosimiseks tuleb fotod laadida kampaania kodulehele www.greatbaltic.eu, kust leiab ka kampaania põhjalikuma info ja täpsed reeglid.

Eestit esindavateks sihtpunktideks on tänavu Meremuuseum, ajakeskus Wittenstein, Maarja-Magdaleena gild, Iloni Imedemaa, Vaemla villavabrik, Kõpu tuletorn, Rakvere linnus, Ahhaa keskus Tartus, Eesti Maanteemuuseum ja Kohtla-Nõmme kaevanduspark-muuseum, neist viimased 4 osalevad kampaanias juba teist korda.

Balti ringreisi korraldavad ühiselt EASi turismiarenduskeskus, Leedu Majandusministeeriumi Turismiamet ja Läti Turismiarendamise Riiklik Agentuur.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41815591sec.