Reisikampaania Balti ringreis 2010 kutsub aktiivselt kaasa lööma

EASi Turismiarenduskeskus kutsub osa võtma reisimängust, mille käigus on võimalik tutvuda erinevate turismiobjektidega Eestis, Lätis ja Leedus ning võita selle eest auhindu. Kolme riigi poolt korraldatav kampaania kestab 1. maist 30. septembrini.

EASi Turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on Balti ringreis neljandat aastat korraldatav kampaania, mille eesmärgiks on populariseerida Baltimaade-sisest reisimist ning avastada naaber- ja oma maa vaatamisväärsusi.

„Kampaania on ühtaegu nii meelelahutuslik kui hariv. Paradoksaalsel kombel teavad paljureisinud inimesed kaugete maade vaatamisväärsustest rohkem kui oma kodumaal või naaberriikides leiduvatest," selgitas Mutso.

Reisikampaaniast osavõtjatele pakutakse külastamiseks ajaloolisi paiku, seiklus- ja veeparke, muuseume ja looduskauneid kohti. „Oleme turismiinfokeskuste kaasabiga välja valinud 30 reisisihtkohta - 10 põnevat paika igas riigis," lisas Mutso.

Mängulist aspekti lisab kampaaniale nn fotojahi osa, kus kampaanias osaleja peab leidma voldikus oleva objekti foto sihtkohas ning jäädvustama end koos sellega. Auhindade loosimisel osalemiseks tuleb fotod üles laadida kampaania kodulehele.

Kampaania tingimuste ja sihtkohtade kohta saab täpsemat infot kodulehelt www.greatbaltic.eu ning voldikutest, mida jagatakse tasuta kõikides turismiinfokeskustes ja kampaanias osalevates sihtkohtades kohapeal.

Eesti sihtkohtadeks on sel aastal Eesti Tervishoiumuuseum, Tallinna Botaanikaaed, Käsmu kapteniküla, Epp Maria Galerii, Seidla tuuleveski, Eesti Ringhäälingumuuseum, Olustvere keraamika- ja klaasikoda, Tartu Ülikooli Loodusmuuseum, Ingatsi matkarada ja Jaaniraotu Linnupark.

Balti Ringreisi korraldavad ühiselt Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) Turismiarenduskeskus, Leedu Majandusministeeriumi Turismiamet ja Läti Turismiarenduse Riiklik Agentuur.

Ringreisi korraldamist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise programmi raames.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29566598sec.