Leedulased juba otsivad romantilisi kohti valentinipäeva veetmiseks

Leedulased on harjunud planeerima ette oma puhkusi ja romantilisi nädalalõppe. Juba jaanuari viimastel päevadel märkas puhkuste broneerimise ja lõõgastuspakettide müümise portaal noriunoriunoriu.lt, et järjest suurem huvi on Leedu hotellide vastu 14–16. veebruaril. Lisaks täheldati veel ühte põnevat trendi – kui tavaliselt on noriunoriunoriu.lt kliendid enamasti naised, on valentinipäeva romantilisest lühipuhkusest huvitatud rohkem mehed ja nemad teevad enamuse nendest ostudest.

Diana Šubelko, veebipoe looja ja juhataja, sõnul on viimastel aastatel muutunud valentinipäev kevadeootajate puhkuseoaasiks. „On täielikult loomulik, et külmal aastaajal on Leedu puhkuse tippaeg aastavahetusel ja uue aasta alguses. Hiljem väheneb ostude hulk mõneks nädalaks. Inimesed hakkavad otsima 2–3-päevaseid puhkuseid 3–4 nädalat enne valentinipäeva. Sel aastal on inimesed veelgi aktiivsemad, sest tähtpäev on reedel, mis annab võimaluse veeta terve romantiline nädalavahetus. Lisaks külastasid sel aastal veebipoodi ka meelelahutusmaailma kuulsad esindajad,” rääkis D. Šubelko.

Kahjuks ei ole kõik hotellid valmis pakkuma sobivaid romantilisi nädalalõppe. Noriunoriunoriu.lt pood, millel oli eelmisel aastal üle 6000 kliendi, sai oma klientidelt palju tagasisidet ja hinnanguid. „Seetõttu soovitame alati oma partneritel pakkuda tubades klaase või täpsustada, mis tüüpi voodid on kahekohalistes tubades. Mõned armunud paarid pettuvad, kui leiavad oma toast kaks eraldi voodit või ei leia veini nautimiseks klaase,” tõi kommentaaridest esile D. Šubelko.

Veebipoe esindajate sõnul valivad Vilniuse elanikud enamasti valentinipäevaks Trakai, populaarsuselt teine koht on Druskininkai. Samas see tähtpäev on tavapärastest nädalalõpupuhkustest erinev, sest muudel nädalalõppudel on Druskininkai, Trakai ja mererannik võrdselt populaarsed.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.591434sec.