Estonian Airi teatab muudatusest firma juhatuse koosseisus

Estonian Air annab teada, et firma nõukogu otsustas eile, 6. oktoobril määrata Estonian Airi juhatuse liikmeks firma finantsala asepresidendi Maigi Pärnik-Perniku. 
 
Maigi Pärnik-Pernik töötab Estonian Airis ettevõtte finantsala asepresidendi kohustes alates 21. juulist 2008. Maigi Pärnik võttis ettevõtte finantsjuhi kohustused üle Andrus Aljaselt, kes määrati Estonian Airi presidendiks ja juhatuse esimeheks käesoleva aasta kevadel.
 
„Pean Estonian Airi Eesti jaoks väga oluliseks ettevõtteks ning mul on siiralt hea meel võimaluse eest anda oma panus Estonian Airi strateegilisse juhtimisse ja firma arengusse“, lausus Maigi Pärnik-Pernik, Estonian Airi finantsala asepresident ja vastne juhatuse liige.
 
Estonian Airi nõukogu esimees Olev Schults selgitas, et Estonian Airi juhtkonna täienemine tugevate ja kogenud juhtidega on tänases majanduskeskkonnas äärmiselt oluline. ”Usume, et Maigi senine tööalane karjäär, kaasa arvatud kogemus IT-valdkonnas, demonstreerib hästi tema võimekust kombineerida kompetentsust ja pingetaluvust, mis on tänases lennundustööstuses nii kriitilised ”, ütles Olev Schults.

Enne Estonian Airi tööleasumist on Maigi Pärnik-Pernik töötanud Eesti Haigekassa juhatuse liikmena ning juhtivatel ametikohtadel eelarveprotsessi, finants- ja infotehnoloogia valdkonnas.Maigi on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli magistriõppe (2003, magna cum laude) ja TTÜ majandusteaduskonna (1998).

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.164855sec.