Bremenis Weseri kaldal avatakse festival

Sel suvel muudetakse Bremenis jõgi festivalilavaks! Koguni kolm vabaõhuüritust meelitavad Bremeni elanikke ja selle külalisi vee äärde.

Juba kümme aastat naudivad bremenlased lõbusat melu oma meelelahutustänaval jõe ääres. Seekord tähistatakse Expo-projekti, Weseri-äärse promenaadi Schlachte juubelit. 29. ja 30. mail on võimalik Weseri kalda ääres olevad laevad "Open Ship'il" lausa luubi alla võtta. Lisaks sellele sõidab laevade paraadil suur hulk paate Weseri promenaadist mööda. Tänu elavale muusikale, Schlachte-rallile ja muudele kaasalöömist ootavatele üritustele, samuti hõrgutistele suure või väikese nälja kustutamiseks, on Bremeni meelelahutustänaval toimuv melu alati uus.

Bremeni majanduslinnakus asuv kunagine sadamaala on 4.-13. juunini 2010 Ducksteini festivali toimumiskohaks. Sadamabasseini ääres oleval laval mängivad elava muusika esitajad erinevates stiilides: džässist ja maailmamuusikast kuni souli, lounge'i ja tangoni. Telkides saab imetleda ja osta disaintooteid ja kunstkäsitööd. Kulinaarsete naudingute eest hoolitsevad kohalikud toitlustusettevõtted. Paljudes paikades kogunevad pealtvaatajad esinejate ümber, kes oma rahvusvahelise tänavateatri, žongleerimise või akrobaatikaga panevad neid imestama ja naerma.

Breminale on juba aastaid Bremeni üritustekalendris kindlal kohal ja ka väljaspool hansalinna väga populaarne. Weserwieseni festivali, mis kestab 30. juunist 4. juulini, korraldatakse 23. korda. Telkides, laevadel ja Weseri rannal esinevad kunstnikud ja arvukad poekesed kannavad selle eest hoolt, et kellelgi ei tuleks nälga ega janu kannatada.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51403499sec.