Air Lituanica pakub Tallinna Lennujaamast veelgi rohkem lende

Leedu lennufirma „Air Lituanica“ laiendab oma tegevust ning pakub Tallinna lennujaamast veelgi rohkem otse- ja ühenduslende. Tallinn-Vilnius liinil on nüüd kavas 10 asemel 12 otselendu, ning ühenduslendude valik laieneb kolme Skandinaavia linna võrra. Firma teostab igapäevast reisijavedu Tallinnast Vilniusesse ning pakub läbi Vilniuse lennujaama ühenduslende teistesse Euroopa linnadesse.

Alates 12. märtsist pakub „Air Lituanica“ tööpäevadel Tallinna lennuväljalt heal kellaajal väljuvaid hommikusi ja õhtuseid lende; nüüd on lennu kestus Tallinnast Vilniusesse vaid 1 tund ja 5 minutit. Et lennugraafik oleks veelgi mugavam, suurendatakse 15. juunist lendude arvu 12-korrani nädalas, lisanduvad lennud laupäeval ja pühapäeval.

„Air Lituanica“ lendudega saab Tallinnast mugavalt reisida Pariisi, Berliini, Münchenisse ning Prahasse. Vilniuse lennujaamas saab minimaalse ajakuluga, vaid 30 minutiga ümber istuda. Neil juhtudel, kui tuleb veidi kauem oodata, on Vilniuse lennujaamas reisijate käsutuses Äriklubi, kohvikud, poed, laste mängutoad jms.

Suvehooajal lennutab „Air Lituanica“ Münchenisse iga päev, ning Pariisi - 6 korda nädalas. Praha regulaarlennud toimuvad tööpäevadel, ning Berliini – iga päev, välja arvatud laupäeval.

Samuti pakutakse eriti head lennuühendust Eestist Skandinaaviasse: „Air Lituanica“ pakub suvehooajal Vilniusest lende kahte Rootsi linna – Göteborgi ja Malmösse ning Taanis Billundi linna. Kuna Tallinna Lennujaamast nendesse linnadesse otselennud puuduvad, võimaldavad käesolevad Vilniuse ühenduslennud eestlastel mugavamalt Skandinaaviasse reisida nii äriotstarbel kui ka turistina.

„Meie strateegiliseks eesmärgiks on Euroopa peamistel õhuliinidel reisijatele pakkuda töö- ja turismireisideks igati kvaliteetseid lennuteenuseid, ning seetõttu on eriti tähtis, et lennud toimuksid nõutava sagedusega. Iga päev peamistesse lennujaamadesse suunduvad lennud võimaldavad ettevõtjatel ja ametnikel tunduvalt tõhusamalt oma aega kavandada ja lähetuskulusid säästa, ning turistid saavad puhkust mugavamalt planeerida“, – selgitas „Air Lituanica“ äridirektor Simonas Bartkus.

S. Bartkus lisas, et lendude arvu suurendamisel ei ole „Air Lituanica“ eesmärgiks mitte ainult Leedus, vaid ka Eestis pakkuda mugavaid lennuvõimalusi ning selliselt õhuliinide turul esinevad praod täita.

Lende teenindavad kaks õhulaeva – 86-kohaline „Embraer 175“ ja 50-kohaline „CRJ 200“. „Air Lituanica“ õhulaevad on kiired, mugavad ja ökonoomsed reaktiivlennukid. Ettevõte pakub äri-ja turistiklassi teenust. Lennupileteid saab osta „Air Lituanica“ veebilehe www.airlituanica.com või muude lennupiletite otsingumootorite ning reisibüroode vahendusel.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70506501sec.