airBaltic leiab ideaalse istumiskaaslase

Läti lennufirma airBaltic on turule tulnud teed rajava teenusega SeatBuddy, mis võimaldab klientidel istuda nende reisijate kõrval, kellega nad jagavad ühiseid huvisid või reisieesmärki.

airBalticu müügijuht Michael Grimme: “airBalticut tunnustati kui üht kümnest innovaatilisest lennufirmast maailmas. Meie eesmärk on jätkata teenuste täiustamist reisijaile, kes lendavad meie 60 sihtkoha vahel Euroopas, Lähis-Idas, Venemaal ning SRÜs. Meil on hea meel tutvustada seda uut teenust, mis võimaldab reisijail istuda sama meelestatusega kaaslase kõrval. Me pakume seda tasuta lisateenust ning samal ajal uurime ka selle tuleviku kommertspotentsiaali.”

Et inimne sattuks istuma ideaalse lennukaaslase kõrvale, tuleb tal määrata oma “lennutuju”, aga ka hobid, huvid või lemmiktegevused sotsiaalmeedias. Need, kes soovivad keskenduda tööle, valivad “Töö” ning need, kes soovivad luuua ärisuhteid valivad “Ärijutt”. Reisijad, kes eelistavad lennu vaikuses veeta ning mitte suhelda, saavad valida “Relax” meeleolu. See reisijatelt saadud info kogutakse kokku ning turvatud süsteem valib selle alusel automaatselt samal reisil samade huvidega reisijatele kohad, ilma et paljastaks teistele reisija identiteeti või isiklikku infot. Esimesed testlennud aruka kohavaliku süsteemiga toimuvad juuni lõpul. airBaltic SeatBuddy lahenduse on loonud firma Satisfly.

Nagu varem teavitatud pääses airBaltic Airlinetrendsi loodud Top10 innovaatilise lennufirma sekka selliste uuenduslike teenustega nagu lennu ajal auto ostmine, eritellimusega Mini Cooper, rooside kinkimine pardal, iPadi kasutamine pardameelelahutuses. Lisaks on airBaltic maailma esimene lennufirma, kes on loonud rattarendi BalticBike, BalticTaxi taksoteenuse, orgaanilise menüü äriklassi reisijatele ning mitmeid teisi ainulaadseid ning uuenduslikke lahendusi.

Lisainfo leiate: www.airBaltic.com/SeatBuddy

airBalticu võrgustikus on 80 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamisteks osanikeks on Läti riik 52,6% osalusega ning SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas 47,2% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 33 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 7 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

Lühidalt Statisflyst. Satisfly on innovatiivne lahendusepakkuja reisitööstuses. Statisfly lahendus on ristteel digitaal- ning reisimaailma vahel, olles esimene, mis kasutab sotsiaalmeediat reisikogemuse parendamiseks. Statisfly intelligentne kohateenus võimaldab partnerlennufirmade reisijatel koos istuda sobivate kaaslastega. See sobivus määratakse reisija sotsiaalmeediaprofiili ning lennueelistuste alusel, mille saab määrata, registreerides end tasuta lehel www.satisfly.com. Satisfly loodi 2008. aastal Hong Kongis.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80104303sec.