Lihavõtete Top 10 airBalticu sihtkohad

Kiirel lihavõtteperioodil nägi Läti lennufirma airBaltic suurenenud huvi sihtkohtadesse Euroopas, Lähis-Idas ning Venemaal ja SRÜs.

Lihavõttepühadel olid Top 10 sihtkohad järgmised:

1 .Barcelona

2. Pariis

3. Moskva

4. Berliin

5. München

6. Amsterdam

7. Viin

8. Rooma

9. Tel Aviv

10. Kiiev

Neid 10 sihtkohta said enim tähelepanu ja nõudlust reisijailt, kes alustasid oma reisi populaarsetest lennujaamadest Põhja-Euroopas ning Baltikumis.

Suvehooajaks on suurendatud lendude arvu sihtkohtadesse nii Euroopas, Lähis-Idas kui Venemaal ning SRÜs ning tagasi on tulnud puhkusesihtkohad Vahemere, Musta ja Kaspia mere ääres. Suurendades lennusagedust, muudab airBaltic oma teenused mugavamaks nii kohalike reisijate, kui nende jaoks, kes läbi Riia lendavad lennufirma 60 sihtkohta Euroopas, Lähis-Idas ja Venemaal/SRÜs. airBalticu suvegraafikus on ka mitmeid puhkusesihtkohti, mis talveunest ärganud, nende seas Veneetsia, Ateena, Budapest, Nice, Chisinau lisaks teistele linnadele Vahemere, Kaspia ja Musta mere piirkonnas.

airBaltic suurendab Riia-Viini lendude arvu 12 korrani nädalas, võrrelduna 7ga eelmisel suvel; lennud toimuvad koostöös Austrian Airlinesiga. Riia-Zürichi lennud hakkavad toimuma iga päev varasema 6 lennu asemel. airBaltic pakub ka 12 lendu nädalas Riia-München liinil eelmise suve 7 asemel. Ka Riia Brüsseli lendude arv tõuseb eelmise suve 7 asemel 12 lennuni nädalas. Riia-Billundi liini lendude arv tõuseb 7ni eelmise suve 5 asemel. Riia-Moskva Domodedovo lend hakkab toimuma 7 korda nädalas eelmise suve 2 asemel ning lennud toimuvad koostöös Transaero Airlinesiga. airBaltic pakub ka 4 lendu päevas Moskva Sheremetyevo lennujaama koostöös Aeroflotiga.

Täieliku lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airbaltic.com.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille põhiosanik on Läti riik 99,8% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.32818294sec.