airBaltic läheb suvehooajale vastu täiustatud graafikuga

25. märtsil alustab Läti lennufirma airBaltic suvegraafikuga, kus on suurendatud lendude arvu sihtkohtadesse nii Euroopas, Lähis-Idas kui Venemaal ning SRÜs ning toob tagasi puhkusesihtkohad Vahemere, Musta mere ja Kaspia ääres.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “Sel suvel pakume me paremaid ühendusi, suurendades linnade arvu, kuhu airBalticu reisijad saavad teha ühepäevaseid reise. Mitmetesse sihtkohtadesse Lääne-Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, Ukrainas ja Baltikumi piirkonnas toimuvad lennud mitu korda päevas. Lisaks sellele oleme suurendanud lendude arvu, et pakkuda kaks korda päevas toimuvaid lende Amsterdami, Brüsselisse, Münchenisse ja Viini. Ka teistesse lennujaamadesse Euroopas, Skandinaavias ning SRÜs on lisatud lende ärireisijate mugavuse tagamiseks, samas kui puhkusereisijad saavad nautida sihtkohti Vahemere, Kaspia ja Musta mere ääres.”

Suurendades lennusagedust, muudab airBaltic oma teenused mugavamaks nii kohalike reisijate, kui nende jaoks, kes läbi Riia lendavad lennufirma 60 sihtkohta Euroopas, Lähis-Idas ja Venemaal/SRÜs. airBalticu suvegraafikus on ka mitmeid puhkusesihtkohti, mis talveunest ärganud, nende seas Veneetsia, Ateena, Budapest, Nice, Chisinau lisaks teistele linnadele Vahemere, Kaspia ja Musta mere piirkonnas.

Sihtkoht (Riiast)

Lennusagedus

Graafik jõustub

Hind *,

Turistiklass

Hind*,

Äriklass

Viin (Austria)

12 lendu nädalas

25. märts

EUR 64

EUR 339

München (Saksamaa)

12 lendu nädalas

Zürich (Šveits)

Iga päev

Amsterdam (Holland)

12 lendu nädalas

25. märts

EUR 64

EUR 339

Brüssel (Belgia)

12 lendu nädalas

Billund (Taani)

7 lendu nädalas

1. juuni

EUR 69

EUR 399

Moskva Domodedovo (Venemaa)

7 lendu nädalas

25. märts

EUR 69

EUR 285

* Madalaim hind, mis sisaldab makse ja teenustasusid ning on leitav aadressilt http://www.airbaltic.com/ olenevalt vabade kohtade saadavusest.

airBaltic suurendab Riia- Viini lendude arvu 12 korrani nädalas, võrrelduna 7ga eelmisel suvel; lennud toimuvad koostöös Austrian Airlinesiga. Riia-Zürichi lennud hakkavad toimuma iga päev varasema 6 lennu asemel. airBaltic pakub ka 12 lendu nädalas Riia-München liinil eelmise suve 7 asemel. Ka Riia Brüsseli lendude arv tõuseb eelmise suve 7 asemel 12 lennuni nädalas. Riia-Billundi liini lendude arv tõuseb 7ni eelmise suve 5 asemel. Riia-Moskva Domodedovo lend hakkab toimuma 7 korda nädalas eelmise suve 2 asemel ning lennud toimuvad koostöös Transaero Airlinesiga. airBaltic pakub ka 4 lendu päevas Moskva Sheremetyevo lennujaama koostöös Aeroflotiga.

Täieliku lennugraafiku leiate firma kodulehelt http://www.airbaltic.com/.

Video: Why_is_it_important_to_increase_flights_the_German_speaking_region

Video: Why_is_it_important_to_increase_flights_to_Billund

Video: Why_is_it_important_to_increase_flights_to_Moscow

Video: Why_is_it_important_to_increase_flights_to_Amsterdam

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. 

 

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille põhiosanik on Läti riik 99,8% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38370109sec.