airBaltic suurendab lendude arvu Amsterdami

Suvehooajal suurendab Läti rahvuslik lennufirma airBaltic lendude arvu Amsterdami ja Brüsselisse, et mugavalt Riia sõlmjaama kaudu saaks lennata sihtkohtadesse Skandinaavias, Baltikumis, Venemaal ning SRÜs.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “Beneluksi piirkond on airBalticule oluline. Suurendades lendude arvu Amsterdami ja Brüsselisse parandab airBaltic teenuseid nii kohalike reisijate kui nende jaoks, kes Riia kaudu transiitlende teevad. Kaks korda päevas toimuvad lennud võimaldavad ka ühepäevaseid reise Amsterdami ning Brüsselisse.”

Sihtkoht (Riiast)

Lennusagedus

Lennud algavad

Hind *,

Turistiklass

Hind*,

Äriklass

Amsterdam

12 lendu nädalas

25. märts

EUR 64

EUR 339

Brüssel

12 lendu nädalas

* Madalaim hind koos maksude ja teenustasudega, mis leitav aadressilt www.airbaltic.com

airBaltic suurendab Riia-Amsterdami lende 12 korrani nädalas, võrreldes eelmise suve 7 lennuga. Riia-Brüsseli lennud toimuvad samuti 12 korda nädalas võrreldes varasema 7ga.

Kogu lennuplaani leiate aadressilt http://www.airbaltic.com/.

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Video: Why_is_it_important_to_increase_flights_to_Amsterdam

 

Lühidalt airBalticust: AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille põhiosanik on Läti riik 99,8% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59920907sec.