5000 inimest ühines BalticMilesiga kuu jooksul tahvelarvuti abil

Jaanuaris liitus püsikliendiprogrammiga BalticMiles 5000 uut liiget, kasutades tahvelarvutit.

BalticMilesi tegevjuht Gabi Kool: “Tahvelarvutid on üle maailma väga populaarsed ning ei ole üllatav, et sellest on saanud väga populaarne moodus liituda BalticMiles püsikliendiprogrammiga.”

Hetkel on BalticMiles programmil 500000 liiget, peamiselt Baltikumist, Skandinaaviast ning Venemaalt.

airBaltic, BalticMilesi emafirma, oli esimene lennufirma Euroopas, mis võttis 2010. aastal kasutusele Apple iPadid.

BalticMiles on esimene mitme partneriga püsikliendiprogramm Baltikumis, mis lasti käiku 2009. aasta oktoobris. BalticMiles pakub punktide kogumiseks palju erinevaid võimalusi – lennud, reisid, hotelliööd, autorent, restoranid, iluteenused, spaahoolitsused, tervishoid, telekomid ja ostude sooritaminemine BalticMilesi internetipoes. Punkte saab kasutada lennupiletite, reisipakettide ja vabaajateenuste, näiteks spaa, autorendi, kinopiletite, parfümeeria, kosmeetika, ehete, kellade, disaintoodete, reisikottide ja -kohvrite, mänguasjade ning 2700 muu kauba ja teenuse ostuks, mis leitavad online-kaupluses www.balticmiles.com/. BalticMilesi programm võimaldab liikmetel annetada punkte ka mitmeteks heategevusprojektideks.

Kõige mugavam viis BalticMilesiga liitumiseks on registreerida end aadressil www.balticmiles.com või täites avalduse mistahes BalticMilesi partneri juures.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60294199sec.