BalticMiles teeb partnerid globaalselt nähtavaks

Püsikliendiprogrammil BalticMiles on ülemaailmselt 11 000 kohta, kus teenida punkte. Et aidata liikmetel neid kohti hõlpsamalt leida, tutvustab BalticMiles Partner Locatorit ehk partnerileidjat – kaarti, mis näitab ära iga restorani, baari, panga, bensiinijaama või spaa, kus on võimalik punkte teenida.

BalticMilesi tegevjuht Gabi Kool: “BalticMilesil on enam kui 11 000 partnerkohta üle terve maailma, ning nende kõigi meelespidamine pole lihtne. Partner Locator annab nüüd võimaluse leida kogu info ühest kohast. Partnereid võib otsida kodus kaardilt aga ka mobiilist, kui juba teel olete.”

Partner Locator partnerileidja võimaldab BalticMilesi liikmetel näha kõiki BalticMilesi partnereid ühel lehel, leida lähima punktiteenimiskohad ning kiireima tee nende kohtadeni. See võimaldab vaadata ka hiljuti lisanunud partnereid ning nende pakkumisi.

BalticMiles on esimene mitme partneriga püsikliendiprogramm Baltikumis, mis lasti käiku 2009. aasta oktoobris. BalticMiles pakub punktide kogumiseks palju erinevaid võimalusi – lennud, reisid, hotelliööd, autorent, restoranid, iluteenused, spaahoolitsused, tervishoid, telekomid ja ostude sooritaminemine BalticMilesi internetipoes. Punkte saab kasutada lennupiletite, reisipakettide ja vabaajateenuste, näiteks spaa, autorendi, kinopiletite, parfümeeria, kosmeetika, ehete, kellade, disaintoodete, reisikottide ja –kohvrite, mänguasjade ning 3000 muu kauba ja teenuse ostuks, mis leitavad online-kaupluses www.balticmiles.com. BalticMilesi programm võimaldab liikmetel annetada punkte ka mitmeteks heategevusprojektideks.

Kliendiprogrammiga liitumiseks tuleb vaid täita avaldus, mille leiate airBalticu piletikassadest või Riia lennujaama Business Lounge’ist. Lisaks saab liituda ka aadressil www.balticmiles.com või võttes ühendust airBalticu kõnekeskusega.

Kõige mugavam viis BalticMilesiga liitumiseks on registreerida end aadressil www.balticmiles.com või täites avalduse mistahes BalticMilesi partneri juures.

Lisainfot BalticMilesi Partner Locatori kohta leiate aadressilt: www.balticmiles.com/en/partner_locator.html

 

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31880093sec.