BalticMiles on üks maailma tipp trendiseadja, pakub privileege spordiüritustel

Multipartneritega püsikliendiprogramm BalticMiles avas oma BalticMiles tsooni Arena Rigal kuu tagasi, et pakkuda privileege, teenuseid ja eripakkumisi BalticMilesi liikmetele. See tegu ei jäänud märkamata ka sõltumatutel Airline Trends analüütikutel ning leidis äramainimist aadressil airlinetrends.com kui uuenduslik trend maailmas ning “uut tõugu hüved ning privileegid, mis on lisatud kaubamärgi tavapakkumistele”.

BalticMilesi tegevjuht Gabi Kool: “BalticMilesi tsooni avamisega Arena Rigal on meil võimalus tugevdada sidet BalticMilesi liikmetega, kes on hoki- ja spordifännid. See on lisaboonuseks nii BalticMilesi klientidele kui Arena Rigale ning me tahame seda laiendada Leetu ja Eestisse. Hetkel kaalume me erinevaid spordikohti Balti regioonis.”

Airlinetrends.com analüütikud märkasid uut trendi airBalticu püsikliendiprogrammis BalticMiles ning mainisid selle ära koos uuenduslike algatustega, mida on teinud ka Delta airlines, Brasiilia TAM Airlines ning Air France-KLM.

BalticMilesi tsoon, mis avati 2011. aasta oktoobris pakub ekstra privileege, teenuseid ning eksklusiivpakkumisi BalticMilesi liikmetele. Kogu hooaja vältel saavad hokifännid osaleda mitmetel võistlustel, võita auhindu ning saada kingitusi ning üllatusi BalticMilesilt ning selle partneritelt. Lisaks pääseb Arena Rigal paiknevasse tsooni mööda fast track´i ehk kiirrada.

BalticMiles on esimene mitme partneriga püsikliendiprogramm Baltikumis, mis lasti käiku 2009. aasta oktoobris. BalticMiles pakub punktide kogumiseks palju erinevaid võimalusi – lennud, reisid, hotelliööd, autorent, restoranid, iluteenused, spaahoolitsused, tervishoid, telekomid ja ostude sooritaminemine BalticMilesi internetipoes. Punkte saab kasutada lennupiletite, reisipakettide ja vabaajateenuste, näiteks spaa, autorendi, kinopiletite, parfümeeria, kosmeetika, ehete, kellade, disaintoodete, reisikottide ja -kohvrite, mänguasjade ning 2700 muu kauba ja teenuse ostuks, mis leitavad online-kaupluses http://www.balticmiles.com/. BalticMilesi programm võimaldab liikmetel annetada punkte ka mitmeteks heategevusprojektideks.

Kliendiprogrammiga liitumiseks tuleb vaid täita avaldus, mille leiate airBalticu piletikassadest või Riia lennujaama Business Lounge’ist. Lisaks saab liituda ka aadressil http://www.balticmiles.com/ või võttes ühendust airBalticu kõnekeskusega.

Täielik analüüs: http://www.airlinetrends.com/2011/11/28/airlines-perkonomics/

 

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54452705sec.