BalticMilesi liikmed saavad punkte kulutada muusika peale

BalticMilesi püsikliendiprogramm teeb koostööd Universal Musicuga, et pakkuda liikmetele ligipääsu online-muusikapoele. Liikmetele on allalaadimiseks laulud ja kogumikud sellistelt Universal Musicu esindatavatelt artistidelt nagu The Rolling Stones, Lady Gaga, U2, Johnny Cash ning mitmed teised.
 
Gabi Kool, BalticMiles tegevjuht: “BalticMilesi eesmärk on teenida ja kulutada punkte paljudes põnevates kohtades ja asjade peale, mis meie liikmetele ahvatlevad on. Universal Musicu lisandumine lunastamispartneriks tähendab, et meie liikmed Baltikumis ja Soomes saavad ainulaadse võimaluse kasutada punkte oma lemmiklugude ning plaatide hankimiseks. Lemmikmuusika nautimiseks on tarvis vaid mõnda punkti – näiteks veetes vaid ühe öö ühes pea 500st BalticMilesi programmi partnerhotellist, tagab see viis tasuta lugu.”

Nüüd saavad kõik BalticMiles liikmed Lätist, Leedust, Eestist ja Soomest võimaluse kasutada oma BalticMilesi punkte sooritades oste Universal Musicu online-muusikapoes aadressiga http://muusika24.ee/sites/airbaltic/. See pood pakub pea 30 000 plaati ja 400 000 lugu erinevatest žanritest. Hinnad algavad 90 punktist loo ning 790st punktist plaadi kohta.

BalticMiles on esimene mitme partneriga püsikliendiprogramm Baltikumis, mis lasti käiku 2009. aasta oktoobris. BalticMiles pakub punktide kogumiseks palju erinevaid võimalusi – lennud, reisid, hotelliööd, autorent, restoranid, iluteenused, spaahoolitsused, tervishoid, telekomid ja ostude sooritaminemine BalticMilesi internetipoes. Punkte saab kasutada lennupiletite, reisipakettide ja vabaajateenuste, näiteks spaa, autorendi, kinopiletite, parfümeeria, kosmeetika, ehete, kellade, disaintoodete, reisikottide ja -kohvrite, mänguasjade ning 2700 muu kauba ja teenuse ostuks, mis leitavad online-kaupluses www.balticmiles.com. BalticMilesi programm võimaldab liikmetel annetada punkte ka mitmeteks heategevusprojektideks.

Kliendiprogrammiga liitumiseks tuleb vaid täita avaldus, mille leiate airBalticu piletikassadest või Riia lennujaama Business Lounge’ist. Lisaks saab liituda ka aadressil www.balticmiles.com või võttes ühendust airBalticu kõnekeskusega.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18816209sec.