BBC räägib Baltikumi lugu 40 miljonile

Eelmisel nädalal rääkis BBC World Service Baltikumi unikaalsetest jääteedest, mis ühendavad Eestit selle saartega. airBaltic kutsus Joel Alase Lätti ja Eestisse ning ta rääkis oma loo BBC World Service’i kaudu 40 miljonile inimesele.

Joel Alas: "Jääteel sõitmine oli närvekõditav kogemus. See on Baltikumi kõige põnevam ja unikaalsem atraktsioon ja mul oli võimalus seda jagada 40 miljoni kuulajaga. Tänud airBalticule, kes aitas mul sinna saada."

2010. aastal võõrustas airBaltic pea 700 rahvusvahelise meedia esindajat. Lennufirma äri ja sihtkohad on meediale väga huvipakkuvad. Suurem osa rahvusvahelistest ajakirjanikest oli Venemaalt (22%), Saksamaalt (14%), Soomest (11%) ja Rootsist (9%), kuid teiste seas oli ka esindajaid Taanist, Iisraelist, Kanadast, Hiinast, Austraaliast, Ameerikast ning Inglismaalt. Mitmed turismiarendamisorganisatsioonid tegid airBalticuga koostööd, aidates võõrustada meedia esindajaid. Kõige aktiivsem partner oli LiveRiga.

Eelmisel aastal airBalticuga reisinud ja lennufirma sihtkohti külastanud ajakirjanike seas oli mitmete maailma nimekate väljaannete ja kanalite esindajaid, teiste seas Die Welt, The New York Times, The Daily Telegraph, Handelsblatt, CNN Traveller, Forbes, Airliner World, Air Transport World, Borsen, Metro, Elle, GQ, Itartass, Helsingin Sanomat ning Kauppalehti.

airBalticu võrgustikus on 80 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Lähemalt loo kohta:

news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_own_correspondent/9450807.stm

www.bbc.co.uk/programmes/p00fvkw7

Lühidalt airBalticust:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamisteks osanikeks on Läti riik 52,6% osalusega ning SIA Baltijas Aviācijas Sistēmas 47,2% osalusega. airBalticu lennuparki kuulub 34 lennukit: 6 Boeing 737-500, 8 Boeing 737-300, 2 Boeing 757-200, 10 Fokker 50 tüüpi lennukit ja 8 Bombardier Q400Next Geni. airBaltic pakub otselende kolmest Baltikumi pealinnast – Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic sai tiitli Airline of the Year 2009/2010 European Regions Airline Associationilt ning airBaltic võitis auhinna Air Transport World Phoenix Award 2010, saades nii ülemaailmse tunnustuse, mis märgib silmapaistvat äri restruktureerimist. airBaltic valiti anna.aero ANNIES auhinna saajaks, olles uute liinide arvestuses suurim lipukandja Euroopas. airBaltic võitis Budgies World Low Cost Airline Awardsil žürii eriauhinna Pacesetter Award 2010 (Teerajaja), mis tunnustab airBalticu kui hübriidlennufirma saavutusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli


airBaltic
,

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55979705sec.