Juulikuu esimestel nädalatel läbis Tallinna Lennujaama 43 373 reisijat

Juulikuu esimestel nädalatel läbis Tallinna Lennujaama 43 373 reisijat, mida on juba üle 18 000 reisija rohkem, kui juunikuus tervikuna. Tõusnud on ka lendude keskmine täituvus, kuid see jääb endiselt 50% juurde. 


20. juuli seisuga oli võimalik lennata 24 liinil ning kõige populaarsemateks sihtkohtadeks on juulikuus seni olnud Riia, Frankfurt ja Viin. “Riia ja Frankfurt on meie jaoks olulisteks sõlmpunktideks, kus on võimalik mugav ümberistumine ning jätkulennule suundumine. Viini liini populaarsusele aitasid kaasa lennufirmade kliendisõbralik hinnapoliitika, aga kindlasti on tegemist väärt linnapuhkuse sihtkohaga, samas on Viini ümbruses ka väärt matkaradasid ja veinipiirkondi,” rääkis Tallinna Lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe ning lisas, et kindlasti on kõik täna lennuplaanis olevad sihtkohad taasavastamist väärt.  


“Oleme oma reisijatelt tagasisidet kogunud ning uurinud, milline on olukord Euroopa erinevates sihtkohtades. Tagasiside on olnud väga positiivne ning mis peamine – täna on võimalik reisida nii, et kunstisaalides ei pea järjekordades seisma, hinnad majutusasutustes, kohvikutes ja restoranides on mõistlikud ning distantsi hoidmine on väheste turistide tõttu lihtne”. Siiski paneb Pärgmäe jätkuvalt südamele, et enne reisile minekut tuleks teha veidi rohkem kodutööd, viia end kurssi sihtriigi võimalike piirangutega ja mitte reisida kõrge nakatunute arvuga riikidesse. 


Laupäeval alustas Wizz Air Milano lende ning Suurbritannia odavlennufirma EasyJet teatas, et alustab sellest nädalast lendamist Londoni ja Berliini liinidel. Samuti taasalustatakse juulis lendamist Ukrainasse Kiievisse, Harkivisse ja Lvivi ning augustis on oodata ka Moskva, Istanbuli ja Brüsseli liinide avamist. Kõigi sihtkohadega on võimalik tutvuda Tallinna Lennujaama kodulehel. 


Reisimisel tasub kinni pidada järgmistest põhimõtetest: 


    Enne reisi planeerimist vaata sihtriigi nakkuskordaja infot  välisministeeriumi kodulehelt; 

    Vii end kurssi võimalike reisipiirangutega sihtriigis – info saamiseks tutvu riigi infoga Reisi Targalt lehel, Euroopa Liidu  ReOpen portaalis;  

    Registreeri  oma reis välisministeeriumi Reisi Targalt lehel, nii saab Välisministeerium ühendust võtta ja Sind võimalikest reisipiirangutest teavitada; 

    Järgi  Terviseameti soovitusi  turvaliseks lennureisiks, et hoida enda ja teiste tervist; 

    Sõlmi reisikindlustus ning tutvu hoolikalt kindlustustingimustega (k.a COVID-19 põhjustatud reisitõrgete korral). 


KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43484592sec.