Tallinna rajatakse ainulaadne lennuatraktsioon

Juunis avatakse Tallinnas unikaalne lennuatraktsioon Balloon Tallinn. Hiiglasliku õhupalli gondlist avaneb hingemattev panoraamvaade Tallinna vanalinnale, südalinnale, Kadriorule ja merele, pakkudes kordumatut elamust ja eluaegset mälestust.

Heeliumiga täidetud ning maa külge ankurdatud õhupalli vaateplatvorm mahutab 20-30 reisijat ning võimaldab reisijatel nautida panoraamvaateid 120 meetri kõrgusel, mille nähtavus selge ilma korral on rohkem kuni 20 kilomeetrit. Tegemist on kõrgeima avatud väliplatvormiga Tallinna kesklinnas. Kõrgtehnoloogiline atraktsioon asub Tallinna Sadamas kruiisilaevade kai juures ja on Põhjamaades täiesti ainulaadne.

Heeliumpall on vahva elamus kogu perele, kuna annab õhupalliga lendamise kogemuse ja võimaldab nautida panoraamvaadet igal reisijal, ka kõige pisemal või kõige vanemal. Palliga saavad lennata ka liikumisraskustega ja ratastoolis reisijad. Lend kestab 10-15 minutit.

Balloon Tallinn on avatud septembri lõpuni iga päev kl 08:00-20:00. Üksikpilet maksab 25 eurot, perepilet 60 eurot, sooduspilet lastele kuni 16 aastat 15 eurot. Lapsed kuni 7. eluaastani pääsevad pallile tasuta. Kohapeal asub ka kohvik ja pagasihoid.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77027082sec.