Nautse Mihkli talu uus hingamine

Muhu saarel asuv Nautse Mihkli talukompleks, mis on tuntud kui tulevikumuusika festivali Juu Jääb toimumiskoht, on läbinud uuenduskuuri ning avanud uksed oma uutele ja vanadele sõpradele. Ingrem ja Kalev Raidjõe eestvedamisel on Mihkli talukompleksist saanud omanäoline puhketalu, milles on säilinud ka koha miljööväärtuslikkus.

Ehedalt restaureeritud Mihkli talukompleksi kuulub peamaja, kus on stuudio-köök, suur peoruum ning ööbimiseks kahekohalised- ja peretoad. Suvel saab magada aidas ning loomulikult ei puudu ka saun. Talu sobib peatuskohaks maalähedase elu ja kokakunsti austajatele - köögis toimetab Nautse Mihkli talu perenaine ja peakokk Ingrem Raidjõe, kes on tegev ka Tallinna vanalinnas asuvas privaatrestoranis „köök“ ning kelle käe alla valmivad hõrgud metslooma- ja jaanalinnu road.

Nautse Mihkli talu sobib väljasõiduks gruppidele, koolituste, suvepäevade, sünnipäevade ja pulmade korraldamiseks või ka lihtsalt majutuskohaks matkajatele.Samuti saab koos oma sõprade, külaliste või kolleegidega valmistada Ingremi juhendamisel maitsev õhtusöök. Kokakool ning toiduga seotud tegevused toimuvad eelneval kokkuleppel.

Nautse Mihkli talukompleksi lähedal asuvad ka Muhu Jaanalinnufarm, Eemu tuulik ning palju teisi vaatamisväärsusi.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50004196sec.