Haapsalu vanalinnas avati ehtne Talumehe Kõrts

Eelmisel nädalal avas külalistele uksed Haapsalu uus söögi- ja joogikoht - Talumehe Kõrts. Aadressil Karja 2 asuva kõrtsi omaniku teatel on see ehe eesti kõrts, kus on hoolikalt valitud kohalikust toorainest toidud. Kõrts on avatud iga päev kl 07-02.

Talumehe kõrtsi juhataja Anti Salfi sõnul ootab kõrts külastajaid, kes peavad lugu naturaalsest muusikast ja maalähedasest toidust. Kõrtsis hakkavad toimuma ka teemaüritused ning esimeseks selliseks on 4. jaanuaril toimuv vene laat.

Talumehe kõrtsi hommikusöögimenüüs on kohapeal küpsetatavad saiakesed, puder, peekoniga praemuna jmt. Eelroogadeks pakutakes peekoni-odrakruubisalatit ja suurt võileiba. Pearoogade valikus on näiteks paneeritud räimed, peekonisse mähitud kanakoib, hautatud veiseliha, lambakotletid ja paneeritud sealiha. Lastemenüüs on soolased ja magusad pannkoogid ning lihapallid, lisaks päevapakkumised. Õlle kõrvale saab valida soolaubade, kartulikoorte, leivakrõpsude, suitsuseakõrvade, sibularõngaste, soolapeki jmt vahel. Samuti pakutakse Eestis valmistatud veine.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53930902sec.