Talvine käsitöö laulupidu – Mardilaat kutsub laadamelust osa võtma

Neljapäeval, 7. novembril kell 12.30 avatakse Saku suurhallis traditsiooniline Mardilaat, mis on suurim eheda eestimaise käsitöö väljapanek Eestis.

Laat kestab 10. novembrini ning lisaks ostude sooritamisele saavad külastajad osaleda töökodades, täiendada teadmisi, kuulata kontserte ja võtta pruukosti.

Neli päeva kestva laada üheks tähtsündmuseks on reedel, 8. novembril kell 18.00 – 21.00 toimuv Käsitöö ÖÖ, kus tutvustatakse Läänemaa rahvarõivaid ning kuhu oodatakse ka mardisante. Etnomoodi esitleb tantsuteater Tee Kuubis ja peaesinejaks on seekord Bombillaz. Töötavad kõik meistrikojad ja söögiplatsid.

Tänavu toimub teist korda ka konkurss „Uus toode Mardilaadal“ mis innustab osalejaid tulema välja uudiskaubaga. Toimkond on konkursile esitatud toodetest valinud välja parimad ja esitleb neid käsitööliidu veebilehel www.folkart.ee, Facebookis ja mardilaada lehes.

Lisaks uutele tegevustele laada programmis, esitletakse ja müüakse Mardilaadal jätkuvalt Eesti parimat käsitööd, toimuvad oma ala asjatundjate poolt läbi viidud meistrikojad käsitöö gurmaanidele ja harrastajatele ning õpitoad lastele. Lisaks leiavad aset ka käsitöötoodangu presentatsioonid, uute raamatute esitlused, pakutakse eestimaist kõhutäidet ja kuulata saab rahvuslikku muusikat.

Täpsem esinejate kava ja laadainfo:www.folkart.ee

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59600806sec.