Sarapiku talu ootab Eesti kontuurkaarti kujutavasse maisilabürinti seiklema

Põltsamaa lähedal asuv Sarapiku talu pererahvas tegi oma maisipõllule Eesti kontuurkaardi-kujulise labürindi, mida kõik soovijad saavad kuni maisi koristuseni uudistama tulla.

Sarapiku talu pererahvas kujundas oma maisipõllule maisirägastiku teist aastat järjest. Käesoleva aasta maisitaimedest on trimmeriga lõigatud põllule Eesti kontuurkaarti kujutav labürint. Kahemeetriste maisitaimede vahelised labürindi käigud on poolteist kuni kaks meetrit laiad ja riigipiiril laiemadki. Eesti-teemalise maisirägastiku juurde on kirjutatud Made in China ehk eesti keeles: tehtud Hiinas. Sarapiku talu perenaine Kristi Sakk selgitab Eesti kontuuri mõtet nõnda: „Kuna talu külastas möödunud sügisel palju koolilapsi, siis tundus tore mõte neile kaardi lugemist ja orienteerumist õpetada. Tekst Made in China annab pildile aga sisu, sõnumi ja teemat aruteludeks.“

Maisilabürindi mängu sisuks on kuue kontrollpunkti leidmine. See võtab jalutades aega umbes kaks tundi. Kõigi punktide üles leidnut ootab väikese kosutus. Labürinti saab uudistama tulla R-P kell 11.00-19.00, etteteatamisel ka teistel nädalapäevadel. Jõgevamaal Pajusi vallas Uueväljal Sarapiku talus asuvat maisilabürint saab külastada kuni maisi koristuseni, eelduste kohaselt kuni septembrikuu lõpuni.

2013. aasta juuli lõpust alates saab Sarapikutalus lisaks maisirägastikule, "Eesti, made in China", pere pisemad järgi proovida ka mitmeid osavus- ja nuputamismänge ja suurtel muruplatsidel end tühjaks joosta. Talu hoovis saab pikniku pidada, grillida ja vajadusel ka heinalakas või telkimisealal ööbida. Kes soovib võib talu kivilabürindis käies ka enne lahkumist energiat ammutada. Rohkem infot leiab Sarapiku talu kohta www.toretalu.ee ja nende Facebooki lehelt https://www.facebook.com/sarapikutalu.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54151917sec.