Märtsi algul avatakse Pärnus uus pagariäri «Pärnamäed»

Märtsi algul avatakse Pärnus uus pagariäri, „Pärnamäed”, mis pakub kohalikele elanikele ja linna külalistele värsket, kohapeal küpsetatud leiba, küpsiseid ning teisi maitsvaid kondiitritooteid.

Pagariäri asub aadressil Tallinna maantee 2, Pärnu jõe ja kesklinna silla lähedal. Kõiki tooteid, mida pagariäris kohapeal küpsetatakse, saab osta meie poest. Kõik huvilised saavad kohapeal jälgida ka leiva küpsetamist ning tunda värske leiva lõhna.

„Pärnamäed“ pagariärist saavad kliendid tulevikus osta musta leiba, mitut erinevat sorti rukki- ja seemneleiba, peenleiba ja saia. Kõik tooted küpsetatakse vanade leivaküpsetamise traditsioonide järgi. Leibade valmistamine võib aega võtta kuni 30 tundi. Leiva teekond algab taigna valmistamisega, mille järel hapneb see puust leivatünnides. Pärast taigna sõtkumist vormitakse iga leivapäts käsitsi, mitu korda paitades ja silitades. Pärast seda küpsetatakse leib spetsiaalses leivaahjus ning seejärel viiakse värske ja soe leib poeriiulitele müüki.

„Pärnamäed“ pagariäris küpsetame lisaks leivale veel kooke, torte, kringleid, väiksemaid ja suuremaid pirukaid ning pitsasid. Koogid ja tortid valmivad naturaalsetest kreemidest.

Olete kõik teretulnud!

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71674204sec.