Reval Hotels hakkab kasutama vaid fosfaadivabu puhastusaineid

Baltimaade suurim hotellikett hakkab kasutama vaid fosfaadivabu puhastusaineid ning selle kriteerimi alusel valima ka teenuseid osutavaid koostööpartnereid. Sellega soovib hotellikett omapoolselt panustada ühe reostatuima mere, Läänemere keskkonna parandamisse.

Vastava kohustuse võttis Reval Hotels endale eile toimunud Läänemere keskkonna alasel tippkohtumisel Baltic Sea Action Summit (BSAS).

Läänemere keskkonna olukorra parandamiseks on vajalikud mitmed aktsioonid, millega tuleb tegeleda ühiselt ja erinevate valdkondade tipptasemel. Sel eesmärgil kutsusid Soome president Tarja Halonen, peaminister Matti Vanhanen ning Baltic Sea Action Groupi (BSAG) eesistuja Ilkka Herlin kokku tippkohtumise: Baltic Sea Action Summit’i. Kohtumisel osalesid riikide, valitsuste ja ärikorporatsioonide juhid. Tippkohtumise põhiidee on luua platvorm praktiliste tegevuste elluviimiseks Läänemere keskkonna parandamisel. BSAG on sihtasutuse Living Baltic Sea liige, mille eesmärgiks on päästa Läänemeri valitud projektidega, mida toetavad nii avalik, äri- kui ka riiklik sektor. Helsingis toimunud tippkohtumisest võtsid osa Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf, Venemaa peaminister Vladimir Putin. Lätit esindas president Valdis Zatlers, Leedut president Dalia Grybauskaite ning Eestit peaminister Andrus Ansip. Lisaks osalesid Norra peaminister Jens Stoltenberg ja Taani peaminister Lars Løkke Rasmussen, Saksamaalt põllumajandusminister Ilse Aigner, Poola asepeaminister ja majandusminister Waldemar Pawlak, Euroopa Komisjoni regionaalpoliitikavoliniku kandidaat Johannes Hahn.

“Me oleme pikka aega pööranud tähelepanu keskkonnaalastele teemadele, seega pühendumine BSAG eesmärkidele on loogiline samm edasi, “ sõnas Heikki Vanhanen, Reval Hotelsi juhatuse esimees, kes samuti osales tippkohtumisel. “Kõik meie ettevõttes mõistavad keskonnaprobleemidesse pühendumise vajalikkust, sest see mõjutab meie igapäevaelu ja tööd”, lisas Vanhanen.

Kõik Reval Hotels hotellid Baltikumis on andnud lubaduse kasutada fosfaadivabu puhastusaineid kõikides hotelli osakondades, kus sellega kokku puututakse – nõudepesu, köögihügieen, majapidamine, ruumide korrashoid ja pesupesemine. Kohustus kasutada fosfaadivabu puhastusaineid laieneb ka Reval Hotels partneritele. Nende tegevuste eesmärk on vähendada Balti mere reostust. Esimese sammuna alustavad 2010 aastal lubaduse, kasutada vaid fosfaadivabu puhastusaineid, elluviimist Reval Hotel Olümpia Tallinnas, Reval Hotel Latvija Riias ja Reval Hotel Lietuva Vilniuses ning hiljemalt 2011. aasta kevadeks liituvad protsessiga ka teised Reval Hotels hotellid Baltikumis.

Kõik Reval Hotels hotellid Baltikumis on Green Key programmi liikmed, seega on hotellikett esimene Baltikumis, kus kõikidel hotellidel on keskkonnasõbralikkust väljendav märgis. http://www.green-key.org

Reval Hotels on Baltimaade juhtiv hotellikett, kuhu kuulub täna üheksa täisteenust pakkuvat kõrgetasemelist hotelli Baltikumi linnades. Kolm hotelli Riias, üks Vilniuses ja üks Kaunases, kolm Tallinnas. Reval Hotels hotellid Tallinnas on Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Central ning Reval Park Hotel & Casino. Reval Hotel Sonya on hotelliketil esimene hotell Peterburis, Venemaal.
Reval Hotels omanikuks on Norra tuntuim kinnisvarafirma Linstow AS. Linstow AS on AWILHELMSEN AS tütarfirma, kellele kuulub ka maailmas suuruselt teine luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruisline.

KOMMENTAARID

(nimi)


 

huvitav etendus oli

Ettevõttest | Kontaktid | Autoriõigused | Professionaalidele
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.68934488sec.